27.01.19

Nädalaõmblus nr 3 - sõbrapõll

Ma ei ole seda kolmandat ja isegi mitte neljandat nädalat maha maganud. Töö oli lihtsalt veidi üllatuslikumat laadi ja ei saanud seda siia enne panna.

Kunagi millegipärast räägiti, et häid sõpru leitakse noores eas, et koolikaaslastest võivad saada eriti head sõbrad. Jajaa, see viimane on täiesti õige, aga vanusega pole siin mingit pistmist. Kui te asute õppima peaaegu poolesajasena, ka siis võite vabalt endale uusi sõpru leida.

Sõpradel on vahel sünnipäevad ka. Ja kuna Monika on endale rajanud toreda Koordikambri, kus ta teeb uhkeid luust ja teistest taaskasutusmaterjalidest esemeid, siis tegin talle sünnipäevaks tööpõlle. Linane riie on vana ja suhteliselt teadmata päritolu, Koordikambri logo tikkisin põllele masinaga, logo sain tema kodulehelt :). Põllel on kaks suurt taskut taaskasutusmaterjalide jaoks. Üks on tavaline - seal võib hoida mida iganes, näiteks kastanimune, puulehti või luujuppe ja teine on lukuga, sinna võib paigutada väärtuslikuma taaskasutuskraami nagu näiteks raha või kuld vms. Kuna Monika armastab väga rahvakunsti (ahaaa:)), siis lisasin ühe pisikese värvilisest kaltsust pidututi, mille ta võib argipäeval põlle küljest hõlpsalt ära võtta.



1 kommentaar:

  1. Tore! Ja ma hoidusin pilte suuremalt vaatamast, et mitte imestada-kadestada :)

    VastaKustuta