12.03.18

Pühapäevaõmblus nr 2 - hoovõtt

Võiks ju öelda, et mis siin ikka hoogu võtta, terve aasta ju järjest õmmeldud. Aga ei, piisab isegi kahekuulisest pausikesest, et sinu õmbluslaud kattuks mingi ebavajaliku või siis hädavajaliku kultuurikihiga. Esitlusel käinud sokid, mingid parandamata pesutükid, peitmata otstega kindad jne. Kui pool päevakest kulus laua tühjendamiseks, siis tulid kuhja alt välja ka õmblemist ootavad tööd. Seekord ei midagi suurt ega vägevat, võtame asja järjest.

Vennanaisele väike reisikleit (jumal-teab-mitmes pinkbasic) ja heale sõbrale pisikene kleidituunimine. Teisenringikaubandusest leitud Gudrun Sjödeni kleit, mis vajas väikest pikendust ja puhvvarrukate kaotust.  Täiendusteks leidsin kapist šokolaadipruuni täisiidist tüki, mis samuti ostetud teisest ringist. Ütle, kes on su sõber ja pole kahtlustki, et talle meeldib ka must ja pruun :). Nii ongi.


Nädal möödus eriti tormiliselt, sellest saab väikest reportaaži lugeda Saara blogist.

Kunagi lubasin siin näidata ka detsembri kolmanda nädala kleiti, mis sai tehtud pulma-aastapäevaks. Nüüd siis said valmis ka pildid:). Fotode autor Tiina Villako Fotograatsiast.

35 ja natuke veel :)

Kõik see pere

1 kommentaar:

  1. Tänud piltide jagamise eest! Jah, suur pere, armsad lapselapsed ja nende vanemad - see kõik on väga ilus. Minu eriline imetlus kuulub aga ülemisele pildile. Ma loen sealt välja nii palju. Seal on rõõmu, enesekindlust, uhkust teineteise üle. Nagu mainisin, lastel on ju vanemad, aga teil kahel olete teineteisel teie ja see paistab välja ja see on ülim.
    Ene

    VastaKustuta