25.06.17

Pühapäevaõmblus nr 26 – kunstnikerdusega esmaabikepid tomatitele ja muud pisiesemed

Jaanijärgne pühapäev kujunes tõeliseks hingetõmbepäevaks ja pisiasjade tegemise päevaks. Kõigepealt tegin terve hulga õmblustöid, mis on nii väikesed, et mingit pilti neist ei tule, piisab lihtsalt loetelust:
  • ühed dressipüksid varustatud uue soonikvärvli ja kummiga (saabusid Hiinamaalt katkiselt, aga tagasi ei viitsinud ka saata, lihtsam oli parandada).
  • ühed valged püksid tehtud veidi moekamalt kukekateks, nüüd ei määrdu ka nii palju :)
  • üks ilus suvepluus jäi suureks :D, tehtud väiksemaks.
  • eelmise nädala kleidiks ostetud roosiline täissiiditükk, mis käiku ei läinud, tehtud rõngassalliks.
Ja kuna õues oli väga ilus ilm, siis on tänased õmblustööd ka õue. Juba kunagi väga ammu oli mul plaanis kasvuhoonesse väike tomativaatluspink panna. Selleks sai garaažist leitud metallpink juba paari aasta eest mustaks värvitud, nüüd täienes see väikese, punasekirju lapipealsega. Sellel pingil ma hakkan ootama, kunas tomatid punaseks lähevad :). Ja, et nad ikka teaksid, millist värvi nad muutuma peavad, siis tegin seekord tomatitele väga punased kepid. Ehk siis kunstnikerdustega esmaabikepid tomatitele. (Nikerdusi lisanub veel järgmisel nädalal :))


Aialaud sai ka uue laudlina. Kas teil ka lina lendab koguaeg minema? Olen seni nurkadesse riputanud raskusi ja kinnitanud nurki pesulõksuga – korraliku tuule vastu ei aita miski. Nüüd õmblesin linale allapoole igasse nurka parajale kõrgusele paelad, mille saab ümber lauajala kinni siduda. Toimib.


 Ja lõpetuseks näitan möödunudnädalast vaarikapunast kleiti ka värske magistri seljas :). Tubli laps!


1 kommentaar: