27.03.17

Pühapäevaõmblus nr 13 - tavalised kukepüksid

Pühapäev jälle seljataga ja kuna eilne õmblemine jäi väga õhtusse, ei hakanud öösel enam pilti tegema.

Mulle eriti ei meeldi pükse õmmelda. Sest riietuses on neil enamasti selline taustaroll ja pealegi kõik need taskud-lukud-tripid. Ma hea meelega hoopis ostaksin püksid, aga peale korduvaid paljakskoorimisi mistahes poe proovikabiinis veendun alati, et püksid on kas liiga paksud, liiga sünteetilised, liiga laiad või liiga kitsad. Ja eriti raske, või pea võimatu on mul leida kitsaid pükse. Sest need, mis ülevalt tunduvad parajad olevat, osutuvad minu kunagi balletitunnis treenitud sääremarjadest lootusetult kitsad olevat. Nii ei jäägi muud üle, kui ise püksid õmmelda.

Seekord sellised hästi tumesinised nn taustapüksid, mis on veidi kukekad – et ilusad sokid ka ikka välja paistaks! Ja et pükste õmbelmine liiga igav ei oleks, siis lisasin natuke värvi täiesti nähtamatutele kohtadele. Väike sisemine ilu võib ju ikka olla :).

Pühapäevaõmblus nr 13 - kitsad kukepüksid, lõike tegin ise kasutades algmaterjalina ühte Burda ja ühte Ottobre lõiget, kangas villa-viskoosi-polüestri segu, sees teiseringi poest ostetud sitsiriie.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar