19.03.17

Pühapäevaõmblus nr 12 - ikka suhkrust ja jahust ja ...

Millest on tehtud küll väikesed tüdrukud - suhkrust ja jahust ja maasikavahust! Seekord ei ole nii, et lapsel oleks vaja olnud kleiti või et laps oleks endale tehtnud kleiti. Juhtus hoopis nii, et vanaemal on töö juures pildistamiseks kleiti vaja. Õieti pildistada tuleb sukakesi, aga midagi peab ju selga ka panema.

Kui vanaema arvab, et valgeid sukki tuleks pildistada heleda kleidiga, siis mis te arvate, mitu sellist heledat kleidikest juhtub olema tervelt kahe kolme-neljase kappides? Mitte ühtegi. Muidugi tuleb siis kleit õmmelda. Ja kuna üks neist väikestest tirtsudest ei taha üldse kleite kanda, siis saab selle vist teine :) (Eks see esimene saab siis jälle midagi muud, pühapäevi ju jätkub!).

Pidulikud kleidi-, või õieti sukapildid teeme ilmselt teisipäeval, aga täna siis lihtsalt kleit.
 
Pühapäevaõmblus nr 12 - üks väike sitsikleit, lõige Ottobre 3/2013. Väga kvaliteetne pisilillelilne riie kangakapi alumistest kihtidest, isegi enam ei mäleta kust soetatud. Väikesed valged puuvillased põlvikud kootud Heast sukalõngast.

Ja homme algab kevad!

4 kommentaari:

  1. Mina tean täpselt, et minu tükike täpseltsamasugust (kleidikeseks veel õmblemata) riiet on pärit ühest Türi sekondhändist. :)

    VastaKustuta
  2. Ohooo, siis on mõistatus lahendatud, kust ma selle kanga hankinud olen :) Ja millal siis valmib pr Sokikese kleidike? Ootad lastelaste saabumiseni ära?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, ikka lapselastele, kuidas teisiti! :)
      Täisinimese kleidikeseks on riidetükk liiga väike niikuinii. Kui ma õigesti mäletan, siis neid tükke oligi toona poes kaks väikest (mitte me ei poolitanud omavahel üht suuremat).

      Kustuta