31.07.17

Pühapäevaõmblus nr 31 - võõrad suled :)

Nüüd tuleb midagi imekaunist... Mida ma ise ei teinud. Minu sellepühapäevane õmblustöö oli just nii väike kui seda on ühe nõelapadjakese kokkuõmblemine. Ja te ehk ei arvakski, aga selle käigus sain ma veel nõelapadja õmblemise koolituse, sest niiviisi poleks ma küll taibanud seda ise kokku õmmelda.

Padjakese autor on maailma kõige parem Muhu tikandi tegija Anu Kabur. need tikandid on lihtsalt imelised, mis tema nõela alt tulevad. Ja kuna täna algas Saara suvekool, siis tõesti polnud eile rohkemaks aega. Aga selliseid kurvidega padjanurki polnud ka enne õmmelnud. Need annavad sellise kena tulemuse, mille puhul padjale kikkis nurki ei jää :)

Kõige suuremad tänud Anule, kes usaldas minu õmblustööks jätta oma padja kokku õmblemise!



3 kommentaari:

  1. Aitäh joonise eest! Isegi nõelapadjaõmblemisel on omad nipid... Mul oleks ka uut nõelapatja vaja. Praeguse tegin 15 aastat tagasi ühe minutiga enne koolitusele minekut ja mul on täitsa piinlik, kui keegi seda näeb :) Aga asja ajab ära :) Mis padjale täidiseks läks?

    VastaKustuta
  2. Täidiseks on lõngajupikesed. Kõik tikkimisel järele jäävad nõelatäielõpud ja kudumise lõngaotsad :)

    VastaKustuta
  3. Täidise idee on supper. Minul koguneb neid lõngaotsi vööde tegemisel, nii puuvillaseid kui villaseid. Olen mõelnud, kuhu neid kasutada. Korralik uus nõelapadi on kindlasti mingil hetkel päevakorras. Tänan idee eest!

    VastaKustuta