01.05.11

Laua puhastamine vol 1

Kui mingi õmblustöö on vaja hetkeks pooleli jätta ja käest panna, siis asetan mina selle ilusasse punutud korvi, mis on minu õmbluslaual.

Mis te arvate, mitu tööd seal tavaliselt on? Tagasihoidlik inimene pakuks vastuseks, et umbes neli või siis seitse või... Tegelikult on neid just niipalju, et kast EI PAISTA üldse välja ja see kast ei ole just eriti väike. On asju, mis on kasti sees ja neid, mis on kasti peal ja ka neid, mis on kasti ees (kasti taga ei ole, sest kast on vastu seina .


Seadsin endale kohustuse ausal moel see kast tühjendada ehk siis mitte ei pane kastist asju kappi, vaid lõpetan need ära. Ja ei vali, vaid teen järjest, ülevalt alla, paremalt-vasakule. Enamus neist on paraku sellised, mille näitamine või pildil jäädvustamine oleks suht mõttetu.
1. Lapse T-särk tehtud 2 numbrit väiksemaks.
2. Pluusi varrukad lühemaks ja pluus kitsamaks.
3. Püksid lühemaks.
4. Üks taastarvituse poest ostetud tavaline kampsun, mis vajas veidi tuunimist. Kaunistuseks sättisin jupikese satsi-volangi ja erinevatest tükkidest kokku õmmeldud pusaketta. Materjaliks üks omaõmmeldud pluus, mis on jupikaupa juba mitmele rõivaesemele lisandiks läinud. Lihtsalt on sel kangal nii mõnusad värvid, aga kuna ta õhku läbi ei lasknud, siis pluusina jäi teine seisma.


Kampsun pidi saama küll tütrele, aga kuna meil on toimunud siin väike kollektiivne kahanemine, siis võtan hoopis endale




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar