01.01.19

Lubaduste aeg

Kell lööb viimaseid minuteid täiesti uue aasta täiesti esimesest päevast. Just nüüd on aeg siia kirja panna selle aasta lubadus, mis sisaldab justkui veidi vana ja veidi uut. Iseenesest on ju tore lubada asju, mida on igati meeldiv teha. Pigem aitab see lubadus ehk postitamisel, mille jaoks kipub aega kuidagi napilt olema... Et ausam olla, saab pühapäevaõmblusest nüüd nädalaõmblus, sest tõesti tean juba ette, et väga mitmetel pühapäevadel teen koolitusi ja seetõttu pole mind ülepea koduski, rääkimata õmblemisest.

Lühikene kokkuvõte lubadustest:

1. Nädalaõmblus - ehk siis igal nädalal üks asi õmmelda, suurus ja töömahukus ei loe, olgu see siis käterätipalistus või uus jope :)

2. Kuukude - ehk siis igas kuus üks kootud asi. Selles vallas on natuke keerulisem eraldada tööasju ja eralõbusid.

3. Kudumisdieet - vaat see on uus asi ja ei seisne selles, nagu hakkaksin ma kudumist dieediga piirama. Vastupidi, üritan kudumisega piirata toidu liigset manustamist. Võin teile lahkesti aru anda, kas selline uus (äsja välja mõeldud) toitumiskava ka tulemusi annab. Ehk siis hakkan nüüd söögilauda (eriti pidulauda) lähenema kudumistööga ja kui paras ports on söödud, siis seltskondlikkuse mõttes istun lauas lõbusalt edasi, aga iga koogi ja liigse toidu asemel koon natuke... Vaatame, mis saab. Muidu juhtub see, et saan endale terve aasta ainult uusi kleite õmmelda, mis peavad järjest suuremad olema, justkui üksteise sisse mahtuvad matrjoškad.

Vaat nii siis sel aastal. Alustame!

Maali autor kunstnik Fernando Botero


5 kommentaari:

  1. Väga head plaanid! Hoian pöialt, et need edukalt teostuvad! Head uut õmblus- kudu- ja muidu aastat!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, aitäh! Loodetvasti tulebki tore aasta :)

      Kustuta
  2. Minu meelest ka väga head plaanid! Kui nüüd saaks vaid söögilauda õmblusmasina ma kaasa võtta... peab lahenduse leidma! Ma muidu samal matrjoška teel. Ilusat uut aastat! :)

    VastaKustuta
  3. Ma olen alati tahtnud, aga peljanud söögilauas kududa, et ei ole viisakas. Lõpuks ometi üks mõistlik vabandus! Tegusat näputööaastat meile kõigile!

    VastaKustuta
  4. Ma kannan alati endaga kudumist kaasas, ka pidulauas. Ja olen kudunud ka. Küll vabandusega et sõrmed sügelevad. Enamik on juba harjunud. Nüüd ma siis tean, mida järgmine kord öölda :D Sest vahel ikka keegi ei tea, pole näind ja tunneb huvi.

    VastaKustuta